به گزارش «ایثار»، حجت الاسلام محمد حسن کاویانی روز سه شنبه 11 اردیبهشت در آستانه روز بزرگداشت معلم در مدرسه دوم متوسطه دخترانه شاهد «معراج» حضور یافت و از معلمین شاهد و ایثارگر این مدرسه تجلیل کرد.
حجت الاسلام والمسلمین کاویانی در مراسم تجلیل از معلمین که در کلاس درس برگزار شد با اشاره به پنج هزار معلم شهید در کشور گفت: معلمین شهید ارج و قرب بیشتری نزد پروردگار دارند زیرا از یک سو شغل انبیاء را داشتند و به تربیت انسان مشغول بودند و از سوی دیگر در راه خداوند جهاد کردند و به شهادت رسیدند.
وی اضافه کرد: معلم عزت و شرافت را در سطح جامعه گسترش می دهد و در حقیقت معلم معمار دانایی، گلستان دانش و زیباترین میراث گرانبها در دنیا است.
معاون فرهنگی و آموزشی
بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه با بیان اینکه 36 هزار نفر از دانش آموزان کشور از روی صندلی همین مدارس به درجه شهادت رسیدند، اظهار کرد: این تعداد شهید دانش آموز نشان می دهد، فرزندان ما در هر زمانی نسبت به موضوعات عصر خود آگاه هستند و با دلاورمردی و شناخت، در مسیر اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداشتند.
وی خطاب به دانش آموزان آنها را آینده سازان کشور دانست و تصریح کرد: امروز وظیفه کسب دانش و معرفت برای تعالی کشور بر عهده شما است و با جهاد علمی می توانید یاد و خاطره شهدای دانش آموز را که در زمان دفاع مقدس، اولویت ها را به خوبی درک کردند، گرامی بدارید و راه آنها را ادامه دهید.
معاون فرهنگی و آموزشی
بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین در دیدار با رزاقی مدیرکل شاهد و ایثارگر وزارت آموزش و پرورش، میرقاضی رییس اداره شاهد و ایثارگر آموزش و پرورش تهران و پاشا مدیر مدرسه شاهد معراج، ضمن تبریک میلاد امام عصر (عج) به مدارس شاهد و مسئولیت سنگین آنها اشاره کرد و گفت: مجموعه مدارس شاهد همچنان کوشا، پر تلاش و با تعهد فعالیت می کنند.
وی با بیان اینکه مدارس شاهد امانت داران خوبی برای ایثارگران هستند، اظهار کرد:
بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان مجموعه ای که به نوعی ولی دانش آموزان شاهد محسوب می شود هم دغدغه تحصیلی این عزیزان را دارد و هم نسبت به رشد عاطفی و اجتماعی آنها دغدغه مند است و آن را اولویت خود می داند.
حجت الاسلام کاویانی تصریح کرد: در زمینه رسیدگی به دانش آموزان شاهد و ایثارگران هم مجموعه بنیاد باید تلاش کند و هم ستاد طرح شاهد برنامه ریزی کند تا متناسب با نیازها و مقتضیات روز برنامه های هوشمندی را اجرا کنیم. واقعیت این است که وضعیت امروز، ظرفیت آنچه دیروز برنامه ریزی کرده ایم را ندارد و به همین دلیل باید با در نظر گرفتن مجموعه تجربیات ارزشمندی که در این سال ها به دست آمده است، مجموعه ای از مولفه ها و شاخص ها را در قالب تولید دانش برنامه ریزی و عرضه کنیم.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با تاکید بر استفاده بهینه از ظرفیت و توانایی های دانش آموزان شاهد، عنوان کرد: در ایران تجربه چهل سال کار کردن با فرزندان شاهد که در دنیا به عنوان قربانیان جنگ شناخته می شوند را در اختیار داریم؛ اگر این مجموعه تولید نرم افزار و دانش نکند، جفای بزرگی به نظام و مردم خواهد بود.
وی در انتها گفت: امیدوار هستیم مجموعه اطلاعات مدارس شاهد، جمع بندی و مستند سازی شود و نهضت نرم افزاری راه بیافتد تا بتواند خروجی اقدامات خودش را با در نظر گرفتن نقاط ضعف و قوت، به جامعه عرضه کند.
در پایان این مراسم، حجت الاسلام کاویانی با حضور در محل کلاس درس از یکی از معلمان شاهد و ایثارگر به طور نمادین و به نمایندگی از معلمان شاهد و ایثارگر تجلیل به عمل آورد.
گفتنی است، در این دیدار محمد علی فقیه مدیرکل آموزش بنیاد، داوود نورچه ای معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد تهران بزرگ و امیر بهبودی معاون اداره کل آموزش
بنیاد شهید و امور ایثارگران، حجت الاسلام کاویانی را همراهی کردند.
انتهای پیام/