به گزارش ایثار آذربايجان شرقي از عجبشیر،
احمد خیرخواه رئیس بنیاد شهید وامورایثارگران این شهرستان در گفت گو با خبرنگار ایثار گفت: توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه نیازمند توجه جدی به مباحث علمی و عامهپسند است که در این راستا بنیاد عجبشیر به مباحث فرهنگی و انقلابی نگاه ویژهای دارد چراکه همه ما در مقابل خانواده شهیدان، ایثارگران و جانبازان مسئول هستیم و بایستی پاسخگوی مطالبات و انتظارات این عزیزان و سایر شهروندان باشیم.
وی افزود: اجرای دیوارنگارههای منقش به چهره شهدای شهرستان عجبشیر از اقدامات بسیار ارزشمندی است که همواره موردتوجه شهروندان بوده و ترمیم و مرمت این آثار اقدامی ارزشمند است که بایستی بهصورت ویژه به آن توجه داشت.
خیر خواه اجرای طرح دیوارنویسی با موضوع شهادت را یکی از طرحهای بنیاد شهید عجبشیر عنوان کرد و یادآور شد 65 متر این طرح اختصاص دادهشده در مکان پرتردد همچون ابتدای بلوار 22 بهمن و 130 متر در مزار شهدا که در معرض دید عموم قرار دارند اجرا شده است .
رئيس بنياد شهيد عجبشیر در پايان متذكر شد: ساماندهی گلزار شهدای عجبشیر نيازمند مساعدت ارگانهای مختلف و تخصيص اعتبارات ويژه است.
انتهای پیام/
.jpg)