به گزارش «ایثار»، عبدالله پاکاری در شورای هماهنگی معتمدین معین استان گیلان، با بیان اینکه امروز وظیفه آحاد جامعه زنده نگهداشتن راه و روش و منش شهدا و ایثارگران است، اظهار کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بایستی بهعنوان یک اولویت مهم و اساسی مورد توجه قرار گیرد.
وی با اشاره به رویکرد مدیریت جدید بنیاد مبنی بر جلب مشارکت ایثارگران و بهرهگیری حداکثری از ظرفیت تشکلهای ایثارگری، افزود: تشکلهای ایثارگری اتاق فکر
بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند و به این مجموعه برای پیشبرد مأموریتهای سازمانی در حوزه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت کمک میکنند.
مدیرکل
بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان با بیان اینکه تشکلهای ایثارگری ظرفیتهای بالقوه ایثارگران را به بالفعل تبدیل میکند، گفت: ایثارگران میتوانند نقش اساسی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشند، زیرا از مصادیق عینی و عملی ایثار و شهادت محسوب میشوند.
پاکاری، معتمدین معین را بازوان توانمند بنیاد در پیگیری امور خانوادههای معظم شهدا دانست و تصریح کرد: تشکل ایثارگری معتمدین معین ظرفیت مناسبی برای پیگیری و رسیدگی به مشکلات جامعه ایثارگری است، زیرا اعضای این تشکل به معنای واقعی کلمه هم معتمد و معین بنیاد و هم از جنس خانوادههای شاهد و ایثارگر هستند.
وی با اشاره به نقش هدایتگری و راهبردی شورای معتمدین معین در حل مشکلات جامعه ایثارگری در حوزههای حمایتی و خدماترسانی و درمانی، خاطرنشان کرد: ظرفیت تشکلهای ایثارگری به ویژه معتمدین معین باید در جامعه هدف بنیاد اطلاعرسانی شود.
مدیرکل بنیاد گیلان همچنین به ظرفیت ایثارگران در حوزههای مختلف اجتماعی، اقتصادی، اجرایی، کارآفرینی، ورزشی و... اشاره کرد و یادآور شد: امروز ایثارگران ما منشاء اثر و خدمت برای کشور و نظام هستند و باید از این ظرفیت در جهت رسیدگی به مسائل نه تنها مربوط به جامعه شاهد و ایثارگر، بلکه کشور استفاده کنیم.
انتهای پیام/