به گزارش «ایثار» علی زینبی چهارشنبه دوم مهرماه در آیین معارفه سرپرست اداره کل حراست معاونت اقتصادی سازمان اقتصادی کوثر گفت: حراست حرفهای معطوف به فراهم آوردن ساز و کارهای لازم برای صیانت از سرمایههای مادی و سرمایههای انسانی است تا از این رهگذر، اهداف شکلگیری هر سازمان با کمترین خطا و انحراف قابل حصول باشد.
وی ضرورت رصد رویدادها و خطاهای احتمالی را یادآور شد و اضافه کرد: غفلت واحدهای نظارتی از عمل دقیق و قانونمند به وظایف ذاتی میتواند ساختار سازمان را به گونهای تهدید کند که تبعات و پیامدهای منفی آن مجموعه را با چالش مواجه سازد و این روند زیبنده و پذیرفتنی نیست و در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این راستا مسامحه و قصور قابل توجیه نیست.
رییس مرکز حراست بنیاد خاطرنشان کرد: در مواجهه با تخلّف و متخلّف ضمن انجام اقدامات قانونی و تنبیهی باید علاوه بر مسدود کردن مسیر استمرار خطا، تمهیداتی برای اصلاح و کاهش زیانهای ناشی از ضعف ساختاری و یا عملکرد افراد اندیشید و نقش محوری حراست، صیانت از ارزشهای ملی و نیروی انسانی است و تحقق آن منوط به اتخاذ تدابیری است که منجر به زدودن منافذ و بسترهای مفسدهانگیز شوند.
زینبی با اشاره به راهکارهای کاهش فساد اداری تصریح کرد: ایجاد و تقویت احساس امنیت در بین همکاران، شناسایی و مرتفع کردن نقاط ضعف، ارتقای کیفیت آموزشها و بهینهسازی محتوای آموزشی، ارائه مشاورههای تخصصی و تقویت تعلق خاطر سازمانی، برای صیانت از کارکنان و مدیران و کاهش هزینههای مادی و معنوی ناشی از بروز فساد اداری ضروری است.
وی تصریح کرد: ممکن است پس از بررسیهای فرایندی، ضرورت بازنگری در معیارهای واگذاری مسئولیتها اجتنابناپذیر باشد زیرا در شرایط خاص امروز مجالی برای آزمون و خطا نیست.
انتهای پیام/