به گزارش ایثار واحد خراسان رضوی، همزمان با هفته دفاع مقدس مراسم محفل انس با قرآن کریم یادبود شهدا با حضور رئیس بنیاد منطقه یک، قاریان بین المللی و خانواده های شاهد و ایثارگر در مسجد فقید سبزواری مشهد برگزار شد.
از جمله ویژه برنامه های این مراسم تلاوت قاریان بین المللی سید جواد حسینی و هادی اسفیدانی و اجرای ابتهال توسط قاری نوجوان محمد کهن بود که به صورت زنده از طریق شبکههای مجازی پخش شد.
این مراسم با همکاری
بنیاد شهید و امور ایثارگران منطقه یک و با مشارکت مجمع قرآنی نور، امور فرهنگی آستان قدس رضوی، جمعیت پویش مردمی سراج و هیئت امنای مسجد فقید سبزواری برگزار شد.
گفتنی است؛ سند افتخار مردم مشهد الرضا پرونده هشت هزار و 673 شهید، 37 هزار و 268 جانباز و یک هزارو 937 آزاده است که در پاسداشت آرمان های انقلاب ایثار و فداکاری کردند.
انتهای پیام/