به گزارش «ایثار»، فریده اولادقباد ضمن تسلیت ایام فاطمیه گفت: حضرت زهرا(س) بهعنوان یک زن کامل و الگو، هم بهخوبی نقش مادری، هم نقش همسری و هم نقش اجتماعی و سیاسی خود را انجام داد. ایشان بهعنوان مادر بهترین انسانها را در دامن خود پرورش داد.
وی افزود: حضرت زهرا(س) در عرصههای سیاسی و اجتماعی فعالیت داشت که مصداق بارز این فعالیت، خطبه فدکیه این حضرت است که میتواند الگوی مناسبی برای فعالیتهای اجتماعی زنان امروز جامعه ما باشد.
مشاور امور زنان و خانواده
بنیاد شهید و امور ایثارگران همچنین نخستین سالگرد شهادت سیدالشهدای محور مقاومت، حاج قاسم سلیمانی را تسلیت گفت و اضافه کرد: اگر بخواهیم در مسیر مکتب سردار سلیمانی که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر آن تأکید دارند گام برداریم، باید فرهنگ ایثار و شهادت را زنده نگه داریم.
وی افزود: با توسعه و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است که میتوانیم آرمانها و اهداف حاج قاسم در هشت سال دفاع مقدس را در حراست از مرزهای کشور و در دفاع از مظلومان جهان تحقق بخشیم؛ مسئولیت ما در بنیاد و بهویژه در بخش فرهنگی است که در راه مکتب شهید سلیمانی ثابت قدم باشیم.
اولادقباد در ادامه به برگزاری نخستین همایش ملی تجلیل از 17 هزار زن شهیده، جانباز و آزاده اشاره کرد و گفت: مسئولیت کمیته علمی و حقوقی این همایش به حوزه امور زنان و خانواده بنیاد واگذار شده است و تا به الان موضوعات این کمیته در 8 محور مشخص شده است که لازم است با همکاری همه بخشها این محورها را پیگیری کنیم و با همکاری و همفکری بتوانیم گامهای موثری در این زمینه برداریم.
مشاور امور زنان و خانواده
بنیاد شهید و امور ایثارگران در ادامه ضمن ارائه گزارشی از فعالیت خود در دو ماه گذشته مسئولیت در بنیاد، عنوان کرد: یکی از دغدغههای اصلی من در کنار پیگیری و رسیدگی به امور زنان جامعه شاهد و ایثارگر، مسائل مربوط به زنان شاغل در بنیاد است.
اولادقباد توجه به ایثارگری زنان در محتوای آموزشی درسی و رسانه ملی را از مسائل فراموششده در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواند و افزود: در بسیاری از کشورها در محتوای آموزشی درسی کشتهشدگان جنگ خود را بهعنوان الگو و قهرمان ملی به نسل جدید معرفی میکنند، اما ما در این زمینه خیلی موفق نبودیم و سیره و سبک زندگی شهدا و تجربه زیست ایثارگران، بهویژه زنان ایثارگر به جامعه معرفی نشده است.
انتهای پیام/