به گزارش «ایثار»، عبدالله پاکاری در جلسه شورای مشورتی ایثارگران با بیان اینکه استان گیلان چهار درصد ایثارگران کشور را دارد، اظهار کرد: در مجموع حدود 32 هزار ایثارگر در استان داریم که شامل هشت هزار شهید و 22 هزار جانباز و 2600 آزاده است.
مدیرکل
بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان خدمترسانی مطلوبتر به جامعه ایثارگری را مورد تاکید بنیاد خواند و گفت: باتوجه به افزایش میانگین سنی ایثارگران به خصوص والدین معظم شهدا که میانگین سنی بالای ۸۰ سال دارند، نیاز روزافزون به گسترش خدمات درمانی به این عزیزان احساس میشود.
وی فداکاری کادر درمان در روزهای کرونایی را از مصادیق فرهنگ ایثار و شهادت دانست و تصریح کرد: شیوع کرونا موجب شد بسیاری از یادوارهها و ویژهبرنامههای بزرگداشت شهدا به صورت مجازی و از طریق صدا و سیما پخش شود، لذا در این راستا بیش از یکصد یادواره تلویزیونی و حضوری برگزار کردیم.
پاکاری، با اشاره به برقراری تماس تلفنی با خانوادههای شهدا و ایثارگران و پیگیری مسائل و مشکلات آنان بهویژه در شرایط بیماری کرونا، عنوان کرد: نخستین کمیسیون پزشکی ایثارگری را در دی ماه امسال برگزار کردیم.
وی با بیان اینکه گیلان دومین استان کشور را در برگزاری موفق کمیسیون پزشکی ایثارگران به خود اختصاص داد، گفت: در این کمیسیون با هدف تعیین درصد جانبازی ایثارگران گیلانی و حق پرستاری والدین معظم شهدا و خانواده جانبازان، بیش از 800 فقره پرونده طی دو روز رسیدگی شد.
مدیرکل
بنیاد شهید و امور ایثارگران گیلان، با اشاره به تحولات خوب اعتباری
بنیاد شهید و امور ایثارگران در بودجه 1400، اضافه کرد: همچنین تفاهمنامه ایجاد 2000 شغل برای ایثارگران در دست اقدام است.
پاکاری، از آغاز واگذاری 500 واحد زمین مسکونی ایثارگری در دهه فجر امسال خبر داد و تصریح کرد: ویژه برنامه فجرآفرینان از 22 بهمن لغایت 22 اسفند در روز بزرگداشت شهدا و علمداران حماسه اجرایی میشود.
انتهای پیام/