• تاریخ انتشار : 1405/06/29 - 11:46
  • تعداد بازدید : 97
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
به مناسبت هفته دفاع مقدس صورت گرفت؛

بازدید نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران از خبرگزاری ایرنا

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، به مناسبت هفته دفاع مقدس از خبرگزاری ایرنا بازدید کرد. وی در دیدار با مدیرعامل و خبرنگاران این رسانه، بر نقش کلیدی رسانه‌ها در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین ضرورت مدیریت خبر برای جلوگیری از ایجاد تنش‌های اجتماعی تأکید کرد.

به گزارش «ایثار»، حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی مقدم نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران، در دیدار با حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، با اشاره به تجربه‌ دیدارهای میدانی با خانواده‌های شهدا در 26 استان کشور، گفت: در خلال جنگ رمضان به ما ابلاغ شد که بحث سرکشی از خانواده شهدا را داشته باشیم و به تعدادی از استان‌ها به شخصه سفر کرده و دیدارهای زیادی با خانواده شهدا داشتم و هدیه معنوی مقام معظم رهبری را تقدیم و از آن‌ها دلجویی کردم.

وی با تأکید بر ضرورت دوری از فضای تنش‌های سیاسی، اظهار داشت: درگیر شدن در بحث‌ها و دعواهای سیاسی، کمکی به پیشرفت کشور نمی‌کند. یکی از دغدغه‌های اصلی ما این است که انتشار مطالب به‌گونه‌ای باشد که سبب ایجاد تنش نشود.

نماینده ولی‌فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران با استناد به توصیه‌های رهبری مبنی بر اولویت‌بخشی به فعالیت‌های فرهنگی نسبت به سیاسی، خاطرنشان کرد: رسانه‌ها و خبرگزاری‌ها باید اخبار دریافتی را با سعه صدر مدیریت کنند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

وی همچنین به پتانسیل بالای «سوژه‌یابی» در میان خانواده‌های شهدا و ایثارگران اشاره کرد و افزود: در خلال جنگ‌های اخیر، سوژه‌های بسیار نابی وجود دارد که شناسایی آن‌ها می‌تواند منجر به تولید آثار ماندگاری همچون کتاب و فیلم‌های سینمایی و همچنین ارائه مستندات ارزشمند در دعاوی حقوقی بین‌المللی شود.

در ادامه این دیدار، حسین جابری انصاری، مدیرعامل خبرگزاری ایرنا، با قدردانی از عملکرد بنیاد شهید و امور ایثارگران، بر توجه ویژه دولت به محورهای استانی تأکید کرد و افزود: ما در راستای شناسایی خانواده‌های شهدا و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت، همکاری‌های نزدیکی را با بنیاد شهید دنبال خواهیم کرد.

نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران در این بازدید صمیمانه ضمن دیدار با خبرنگاران خبرگزاری ایرنا، به سوالات تعدادی از آنها نیز پاسخ گفت.

انتهای پیام/

کلمات کلیدی