03/09/18 13:15

بنیاد متولی پیگیری مطالبات جامعه ایثارگری در چارچوب قانون است

تگی با شماره : 1022 وجود ندارد و یا حذف شده است

به گزارش ایثار، سعید کهن سال مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران در دیدار با مدیرعامل برق منطقه ای مازندران با اشاره به تعامل فیمابین جهت حل مشکلات جامعه ایثارگری، گفت: دغدغه خانواده های معزز شهدا و ایثارگران شاغل در برق منطقه ای علی الخصوص در بحث تبدیل وضعیت و جذب نیرو در بخشهای خصوصی مورد توجه قرار گیرد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با بیان این که خدمات برق منطقه ای مازندران در حوزه ایثارگری قابل تقدیر است، اظهار کرد: در بحث ساماندهی گلزار شهدا
بنیاد متولی پیگیری مطالبات جامعه ایثارگری در چارچوب قانون است
03/09/18 13:03

تقویت سطح همکاری‌ها و افزایش تعامل بنیاد و آموزش و پرورش در حوزه ایثارگران

[esprit:query:1022:تقویت سطح همکاری‌ها و افزایش تعامل بنیاد و آموزش و پرورش در حوزه ایثارگران]

به گزارش «ایثار»، احسان قاسمی، سرپرست اداره کل دبیرخانه شورای عالی طرح و برنامه و دبیر ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر در نشست تعاملی به منظور تقویت سطح همکاری‌ها و افزایش فعالیت دستگاه‌های عضو طرح شاهد با مصطفی آذرکیش، معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از توجه ویژه به امور خانواده معظم شهدا و ایثارگران قدردانی کرد.
سرپرست اداره کل دبیرخانه شورای عالی طرح و برنامه و دبیر ستاد برنامه‌ریزی شاهد و ایثارگر، با تبیین جامعه هدف اساسنامه، نقش، وظایف و اختیارا
تقویت سطح همکاری‌ها و افزایش تعامل بنیاد و آموزش و پرورش در حوزه ایثارگران
03/09/18 12:37

دیدار نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با خانواده شهید راست روش

تگی با شماره : 1022 وجود ندارد و یا حذف شده است

به گزارش «ایثار»، نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی در جریان سفر استانی به البرز با حضور در منزل شهید «محمدحسن راست روش» با خانواده این شهید والامقام دیدار و گفتگو کرد.

حجت والمسلمین موسی پور در این دیدار با اشاره به نقش و جایگاه شهید اظهار داشت : سرانجام همه ما کوچ از این دنیا و رفتن به سرای باقی و در ظاهر مرگ است اما شهدا بهترین و عالی‌ترین مسیر رفتن و رسیدن به خدا را برگزیدند .

وی افزود: البته این نوع مرگ سعادت هر ا
دیدار نماینده ولی فقیه و رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی با خانواده شهید راست روش
03/09/18 12:16

مسابقه کتابخوانی «راز گل سرخ» برگزار می‌شود

[esprit:query:1022:مسابقه کتابخوانی «راز گل سرخ» برگزار می‌شود]

به گزارش ایثار ، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، مسابقه کتابخوانی «راز گل سرخ» در استان قزوین برگزار می‌شود.
علاقمندان برای شرکت در این مسابقه به سایت نوید شاهد استان قزوین به آدرس https://qazvin.navideshahed.com مراجعه کنند.
شرکت‌کنندگان تا سی‌ام آذر ماه سال جاری فرصت دارند، در این مسابقه شرکت کنند.
سوالات این مسابقه از کتاب «راز گل سرخ»، مجموعه خاطرات شهید علی‌اکبر صادقیان به روایت زهره صادقیان خواهر این شهید بزرگوار، طر
مسابقه کتابخوانی «راز گل سرخ» برگزار می‌شود
03/09/18 12:12

صندوق قرض الحسنه شاهد همواره گره گشای مشکلات جامعه ایثارگری است

تگی با شماره : 1022 وجود ندارد و یا حذف شده است

 به گزارش «ایثار»، جمال اسدی، مدیرکل بنیاد شهید و امورایثارگران استان در نشست صمیمی با حبیب ساورعلیائی، رئیس صندوق قرض الحسنه شاهداستان که با هدف حل مشکلات جامعه ایثارگری برگزار شد گفت: صندوق قرض الحسنه شاهد همواره گره گشای مشکلات جامعه ایثارگری بوده و توانسته با ارائه خدمات مطلوب و شایسته به این قشر معزز در حد توان رضایت خانواده های معظم شاهد و ایثارگر را جلب نماید.
 
وی صندوق شاهد را نهادی پویا و فعال دانست و افزود؛ صندوق قرض الحسنه شاهد به عنوان یکی از نهاد
صندوق قرض الحسنه شاهد همواره گره گشای مشکلات جامعه ایثارگری است
03/09/18 10:34

سهمیه ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران در استخدامی‌های ایلام رعایت شود

[esprit:query:1022:سهمیه ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران در استخدامی‌های ایلام رعایت شود]

به گزارش «ایثار»، محمد رحیمی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام  در دیدار با نورالدین الیاسی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان با اشاره به مشکلات جامعه ایثارگران استان ایلام در بحث اشتغال،افزود: دستگاه های اجرایی و شرکت های خصوصی به سهمیه قانونی ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران توجه کنند.
وی با اشاره به اینکه عدم توجه به این سهمیه قانونی طبق قانون ترک فعل محسوب می شود،تصریح کرد: حل مشکلات جامعه ایثارگران به خصوص در بخش اشتغال نیازمند همکاری دستگاه ها، شرکت ها و م
سهمیه ۲۵ درصدی جامعه ایثارگران در استخدامی‌های ایلام رعایت شود
03/09/18 09:56

تکریم از خانواده‌های معظم شهدا، پاسداشت رشادت و دلاور مردی شهدا است

[esprit:query:1022:تکریم از خانواده‌های معظم شهدا، پاسداشت رشادت و دلاور مردی شهدا است]

به گزارش «ایثار»، خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امو رایثارگران استان به همراه سعید بهشتی راد معاون هماهنگ کننده سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان  با سه خانواده گزانقدر رسانه استان دیدار کردند.
در این دیدار خسرو شهیدی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهدا به ویژه شهدای استان کرمانشاه گفت: تکریم از خانواده های معظم شهدا، پاسداشت رشادت و دلاور مردی شهدا است، شهدای گرانقدری که بزرگترین دارائی خود را در طبق اخلاص گذاشته و جان شیرین
تکریم از خانواده‌های معظم شهدا، پاسداشت رشادت و دلاور مردی شهدا است
03/09/18 08:57

افزایش همکاری فدراسیون با بنیاد شهید و امور ایثارگران

تگی با شماره : 1022 وجود ندارد و یا حذف شده است

به گزارش «ایثار»، سردار یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران در این نشست اظهار کرد: همه در بنیاد شهید و امور ایثارگران پای کار هستند. هدف اصلی ما در بنیاد شهید و امور ایثارگران ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه است و ارتقاء سطح خدمات‌رسانی به جامعه هدف ما را در رسیدن به این مسیر یاری می‌کند. حفظ سلامت مخاطبان یکی دیگر از مهم‌ترین مسائلی است که ما سرلوحه کار خود قرار دادیم.


وی افزود: به طور مثال در برنامه‌‌ای
افزایش همکاری فدراسیون با بنیاد شهید و امور ایثارگران
همکاری مرکز کانون وکلای دادگستری با بنیاد استان کهگیلویه و بویراحمد
03/09/17 19:27

مداومت در پیگیری مطالبات جامعه ایثارگری در اولویت است

تگی با شماره : 1022 وجود ندارد و یا حذف شده است

به گزارش ایثار ، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مازندران به منظور پیگیری مشکلات درمانی و بررسی آخرین وضعیت ارائه خدمات درمانی به خانواده‌ های معزز شهدا و ایثارگران در بیمارستان شفا ساری از مادر بزرگوار شهید والامقام صادقی که در بستر بیماری و تحت درمان است، عیادت کرد.
کهن‌ سال همچنین در بیمارستان شهید زارع ساری از جانباز علی قلی تبار " برادر شهید عسگری قلی تبار" در شهرستان بهشهر با خانواده سردار شهید حاج علی اکبر ییلاقی عیادت و دیدار و تکریم به عمل
مداومت در پیگیری مطالبات جامعه ایثارگری در اولویت است